El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona de promoció a Miami Beach

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat a la jornada de treball ‘Enoturisme i Turisme Gastronòmic’ organitzada per l’Oficina Española de Turismo a Miami Beach, a l’estat nordamericà de Florida. La trobada ha facilitat el contacte entre representants d’onze empreses i institucions turístiques de l’Estat espanyol amb vint-i-cinc operadors turístics nordamericans.

El Patronat de Turisme de la Diputació ha realitzat una presentació de la Costa Daurada, tot destacant-ne l’oferta enoturística i gastronòmica. L’acte també ha fet èmfasi en la promoció de diferents rutes i visites guiades, esdeveniments, allotjaments especialitzats i empreses proveïdores de serveis. A més de la presentació, també s’ha disposat d’un estand d’atenció al públic, on s’ha facilitat informació específica de la destinació i s’han mantingut diverses entrevistes personalitzades amb representants del sector.

La presentació de la Costa Daurada ha despertat molt d’interès entre els agents nordamericans atès a l’excel·lència i diversitat dels productes i denominacions d’origen que s’hi han ofert, i la proximitat de tota aquesta oferta amb Barcelona. Els agents pertanyen a empreses que organitzen itineraris per Catalunya durant quatre o cinc dies, dirigits a turistes americans d’alt nivell que fan creuers pel Mediterrani. La Costa Daurada se situa com una de les destinacions amb més potencial per aquest tipus de client, tant per l’oferta enogastronòmica com per la cultural: patrimoni romà, Ruta del Cister, Modernisme, castells… És per tot plegat que des del Patronat de Turisme de la Diputació s’ha apostat per la participació en aquest esdeveniment especialitzat.

Deja un comentario