‘Gastronomia i Turisme’, una revista amb tradició hotelera i gastronòmica

La revista ‘Gastronomia i Turisme’ fou una iniciativa promoguda pels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú. Aquesta publicació va néixer l’any 1986 amb l’objectiu de promoure a través de les seves pàgines fetes des de Tarragona la gastronomia i el turisme de les seves comarques, sense oblidar el context de Catalunya i fins hi tot d’altres països, tenint en compte els viatgers de les nostres terres. Inclou notícies, comentaris, reportatges de restaurants i d’hotels, viatges, secció de vins, de publicacions, etc.

La revista és trimestral i se’n publiquen 4 a l’any. Durant més de 28 anys, han passat per les seves pàgines els més emplemàtics hotels i restaurants d’Europa, com el Savoy, de Londres; Crillon, de Paris; Negresco, de Nice; Majestic, de Barcelona; Ritz, de Madrid; El Bulli, de Roses; El Celler de Can Roca, de Girona; Arzak i Martín Beresategui, del País Basc…

TAMBÉ POTS LLEGIR ELS NÚMEROS ANTERIORS…

Núm. 156

Núm. 157

Núm. 158

Núm. 159

Núm. 160

Núm. 161

Núm. 162

Núm. 163

Núm. 164

Núm. 165

Núm. 166

Núm. 167

Núm. 168

Núm. 169

Núm. 170

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s