CONFERÈNCIA SOBRE ELS BENEFICIS DELS CEREALS INTEGRALS

Elena Vidal, autora del blog d’alimentació saludable SanaCotione.com ha fet avui a la tarda una conferència sobre els beneficis dels cereals integrals. L’acte, organitzat per Innovarout, ha tingut lloc en l’Espai Flaqué de la Rambla Nova de Tarragona. En la xarrada ha explicat les raons per les quals menjar cereals integrals, sense refinar, ajudar a mantenir-nos sans, forts i amb vitalitat, ja que aportem al nostre cos els minerals o vitamines que necessita i que es perden en els refinaments dels cereals. Seguidament s’ha obert un interessant col·loqui amb els nombrosos assistents que han pogut degustar la rebosteria de la Fleca Flaqué i ha estat obsequiats amb una barra de pa integral. A la foto de Chinchilla, Elena Vidal presentan els pans fets amb aquests cereals.

11334255_10206227365903663_7006694561087655826_o

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s