TARRAKON, NOU RESTAURANT MOLTA TARRAGONÍ

L’empresari tarragoní, Lluís Ballester, ha volgut donar una nova trajectòria al seu establiment de restauració del carrer Compte de Rius, al centre de la ciutat, deixant la franquícia de Lizarran i començant un nou projecte molt lligat a Tarragona, tant amb el nom, com amb la decoració i la gastronomia local.

Amb aquestes línies a obert, ja fa unes setmanes, el restaurant Tarrakon, nom que recorda les primeres cases preromàniques de pescadors que va tenir el Serrallo. De la decoració s’ha encarregat a l’artista Jordi Freixa que ha penjat a les parets del local una col·lecció del seu arxiu personal de fotos de la història de Tarragona a través dels seus monuments més interessants i representatius, tradicionals i populars: de la ciutat romana, medieval i moderna, joies del patrimoni artístic tarragoní.

LOCAL MEDIEVAL

La cuina també respon a aquesta il·lusió localista amb plats molt nostres, de qualitat i ben elaborats. Podem destacar l’amanida Tarrakon, cogolls amb anxoves, caragols a la llauna, gambes a l’allet, patates braves, pa de cristall amb tomàquet, filet a l’allet, entrecot de 300 gr., llobarro o aurada, salmó, bacallà, sípia, taula de formatges, pinya flamejada amb gelat, flam amb nata, suflé de xocolata, etc.

A la carta no hi falta el plat del dia i les tapes, que s’exposen en una vitrina de vidre a sobre de l’àmplia barra, com una temptació més pels comensals del nou Tarrakon.

Apuntem finalment que també ofereix l’establiment un tast de 4 varietats de cerveses nacionals per 1 euro.

Adreça: Compte de Rius, 14. 43003 Tarragona. Tel.: 977 22 58 45. Tanca: diumenge.

Deja un comentario