INAUGURACIÓ DEL SOLDEMAR DESPRÉS DE LES REFORMES

Amb la nova etapa iniciada l’any passat del restaurant Soldemar, de La Pineda (Vila-seca), amb la nova direcció del prestigiós xef Fernando López l’establiment s’ha volgut renovar i actualitzar les seves instal·lacions amb unes importants obres per oferir una nova imatge física. El passat dijous 18 de juny va tenir lloc la inauguració del nou Soldemar, que ha quedat preciós, i que gastronòmicament continua amb una important i excel·lent aposta del cuiner que va delectar molts paladars al seu anterior restaurant Albatros, de Salou. No dubtem que amb aquesta magnífica cuina i acurat marc el Sol de Mar serà tota una referència a la Costa Daurada.

11406497_10206469381953913_5397436966950514925_o

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s