3a NIT SOLIDÀRIA DE L’HOTEL CALA DEL PI, PLATJA D’ARO

El proper dijous 16 de juliol de 2015 a partir de les 20h, la cadena Sallés Hotels, la Aecc-Catalunya contra el càncer infantil juntament amb altres col·laboradors i amics, celebraran la 3a Nit Solidària de l’Hotel Cala del Pi a Platja D´Aro, amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil, perquè tots els nens i nenes són iguals al davant d’aquesta  malaltia.

Donat el gran èxit de participació i de recaptació de la passada edició 2014 (que va ser de 12.045 € ), assumeixen el repte d’aquesta 3a vetllada amb l’esperança i il·lusió d’aportar més recursos, cada vegada més importants i valuosos, per a una investigació que cada dia ens acosta més a guanyar la batalla contra el càncer.

CALA DEL PI copia

Sens dubte, una nit molt emotiva i inoblidable on es podrà gaudir d’una selecta degustació gastronòmica preparada pel prestigiós xef de Cala del Pi, Enric Herce. Comptaran també amb la col·laboració i actuació especial de la cantant Mònica Green, juntament amb el grup Kambils, Jazztic, Susana Martínez, i una ambientació musical a càrrec del DJ Isaac.

Un gran esforç realitzat a favor de la lluita contra el càncer infantil, que mereix tot el nostra soport.

 

Deja un comentario