LA PLATJA: PAELLES I SARDINADES AL COSTAT DE LA ARRABASSADA

Els gourmands de Tarragona recordarem sempre la bona feina gastronòmica desenvolupada durant els anys que van del 1996 al 2002 pels germans Campabadal.

Enrique, a la cuina i Leandro, a la sala, van situar el seu restaurant Belle Epoque, que es trobava al nucli antic , entre els millors de la ciutat. Però ells des de 1986 ja portaven també el bar restaurant del Càmping Tàrraco, al costat de la platja Arrabassada, i que era el negoci familiar de tota la vida. Al 2002 i degut a un excés de feina i manca de temps van decidir tancar el Belle Epoque un cop aconseguit el seu objectiu profesional.

LEANDRE I ENRIQUE CAMPABADAL

L´any 2006 i  desaparegut també ja el Camping Tarraco, van reinaugurar el restaurant del mateix amb el nom de La Platja oferint una cuina senzilla però molt honesta, ben feta i  amb una molt  bona relació qualitat/preu.

Amb un gran pàrquing pels seus clients, ara a l’estiu que no tanca cap dia  ofereix plats ben apetitosos com croquetes casolanes, 7,00; musclos a la marinera, 6,90; llobarro al forn, 13,70; entrecot a la graella 13,90,  fideuà, galtes de porc, ; xai, 9,80; secret ibèric, 9,20… Però el millor triomf de la oferta està en el menú paella que per 20 euros iva inclòs comença amb una amanida de formatge amb bacó i fruits secs molt ben adobada, musclos al vapor, calamars a l’andalusa, paella marinera, postres, vi i cafè.

PAELLA

I a partir del 25 de juliol, tots els dissabtes al  vespres per a la resta d’estiu i a la terrassa, posaràn en marxa el menú sardinada en el que a més dels entrants a compartir, braves, musclos i amanida César,  s’ofereix una sardinada a la brasa feta a la vista dels comensals o llonganissa com alternativa, amb postre i beguda.  Tot plegat per 16 euros, iva inclòs. S´ inclourà també didalet del típic  rom cremat.

Els tarragonins que recordem aquelles sardinades que fa dècades feia la Barraca del Port, ara les podrem gaudir de nou, al costat de l’Arrabassada, sense problemes d’aparcament en la terrassa a l’aire lliure del restaurant La Platja, de la mà de dos bons professionals com són els germans Campabadal.

Adreça: c/ Arrabassada, 2 Tarragona. Tels.: 977 290 938 i 625 103 195. info@restaurantlaplatja.com www.laplatja.com

Deja un comentario