ESCAPADES D’ESTIU: COSTA BRAVA (II)

Són moltes les poblacions de la Costa Brava amb encant, després de Lloret, que ofereixen magnífics paisatges, bons hotels i excel·lent gastronomia. Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, l’Escala, Begur, Pals, Roses, El Port d ela Selva, Llança…

MAS DE TORRENT, UN RELAIS CHATEAUX AL COSTAT DE PALS

Una visita obligada per gaudir d’una estanca inolvidable i d’una de les millors cuines de l’Empordà és el Relais Chateaux Mas de Torrent, a dues passes de Pals i que aquest l’any passat va celebrar el seu 25è aniversari. A la magnífica terrassa, sopar el menú degustació que elabora aquest any la prestigiosa cuinera Fina Puigdevall (Les Cols, d’Olot), resulta una experiència fantàstica. El servei perfecte a càrrec del maître Albert Alonso i el sommelier Pere Palmada. El somni d’una nit d’estiu.

MAS DE TORRENT FAÇANA

HOTEL AIGUA BLAVA I PARADOR D’AIGUABLAVA, A BEGUR

Menjar molt bé amb vistes. El restaurant de l’hotel Aigua Blava, a Begur, té entre unes altres dues virtuts: una bona cuina marinera, mediterrània, i unes excepcionals vistes de la costa. L’hotel també és un encant, entre pins i el mar. I davant, el Parador d’Aiguablava, dalt d’un turó, també ofereix unes vistes i una estança i cuina comarcal molt bones, dins la línea que caracteritza els paradors de turisme.

AIGUA BLAVA MENJADOR

EL FAR DE SANT SEBASTÍÀ, A PALAFRUGELL

Cal pujar a dalt de tot d’un turó sobre el mar, per arribar al Far de Sant Sebastià, al costat del qual hi ha el petit hotel i restaurant que porta el seu nom. Molt poques habitacions precioses i tanquil·les i una cuina marinera per xupar-si els dits, principament amb els arrossos.

EL FAR LUBINA AL HORNO

Llobarro al forn, El Far

LA COSTA, A PALS

Davant de l’inmensa platja de Pals i al costat del golf, el resort de la Costa, amb una de les piscines més boniques de la Costa brava i una cuina també de pestigi, molt ben elaborada. Ideal pels jugadors de golf.

LA COSTA PISCINA

Deja un comentario