III NIT BLANCA AL RESTAURANT LA CUINA D’EN CARLOS

El Restaurant La Cuina d’en Carlos, de Pratidp, celebrarà la “III Nit Blanca” el proper divendres, 7 d’agost de 2015. Consisteix en un sopar amenitzat amb música d’ambient i, a continuació, amb música en directe, en el que els assistents han d’anar vestits de blanc o portar alguna peça d’aquest color.

Durant el sopar es degustaran en primer lloc uns aperitius variats. De primer plat, canelones de marisc. De segon plat, es pot escollir entre carn o peix. De carn s’ofereix vedella amb bolets i de peix bacallà amb mousseline d’all. L’àpat serà maridat amb vi negre Annexi Syrah i acabarà amb les postres i cafès.

Carlos i la seva dona

Carlos i la seva dona

La música en directe serà a càrrec de Proposicions, un trio acústic format per músics cubans de primera fila amb composicions on estan molt presents el jazz, el blues i la música tradicional de Cuba, així com rítmes llatinoamericans.

A continuació, continuarà la festa amb Dj Tiriro que delectarà amb les millors cançons dels 80’ i 90’.

L’esdeveniment començarà a les 20.30h. i el seu preu és de 33€ per persona.

També hi haurà una barra amb la millor selecció de gin tònics, licors i destil·lats. Amb ginebres d’alta gamma combinades amb les seves tòniques selectes. Els gin tònics, licors i destil·lats no estaran inclosos en el preu.

A la foto, en Carlos i la seva dona, organitzadors de l’esdeveniment al seu restaurant, al costat de l’ermita de Sant Marina.

Deja un comentario