HILTON DIAGONAL MAR BARCELONA CELEBRA LA “SETMANA GASTRONÒMICA” DE LA MÀ DE DILMAH

Hilton Diagonal Mar Barcelona engega la “Setmana gastronòmica”, una iniciativa que s’emmarca dins de les accions previstes per l’hotel aquesta tardor per donar a conèixer les novetats en la seva oferta gastronòmica.

Juntament amb Dilmah, empresa familiar dedicada a la producció i al cultiu del te, Hilton Diagonal Mar Barcelona celebra la “Setmana gastronòmica”, des del 26 fins al 30 d’octubre, combinant una sèrie de plats i begudes amb els millors tes Dilmah, alguns dels quals s’incorporaran a la carta del Restaurant Indigo de forma permanent.

Secuencia 011

Segons Pedro Corredor, xef d’Hilton Diagonal Mar Barcelona, “La nostra aposta per la bona cuina i la innovació ens ha portat a escollir a Dilmah per incorporar nous ingredients i propostes a la nostra oferta culinària. Estem convençuts que el públic rebrà molt bé aquestes novetats i tornaran a l’hotel per gaudir d’una gastronomia d’allò més exquisida en un entorn agradable”.

L’hotel ha elaborat una proposta única que conjumina mixologías innovadores amb noves fórmules de degustació del te aportant plaer al paladar i moments de gaudi. A més, ofereix al públic la possibilitat d’aprofundir en la cultura del te i conèixer diferents mètodes d’elaboració, les seves propietats i beneficis per a l’organisme, així com convidar-li a incorporar un hàbit saludable en la seva rutina diària.

Per a això, els restaurants i bars de l’hotel ofereixen un ventall d’opcions per a qualsevol moment del dia, adaptant-se a diferents necessitats i gustos.

Secuencia 010

Deja un comentario