RUTA DE LA TAPA DE L’OSTRA DE L’AMPOLLA

L’Associació d’Empresaris de l’Ampolla, amb el suport de Distribucions Colomines han organitzat la I ruta de la tapa de l’ostra de l’Ampolla, acompanyada d’un refrescant quinto de cervesa Heineken, pel preu de 3€. Aquesta iniciativa tindrà lloc els tres primers caps de setmana de desembre i hi participen 11 dels establiments de restauració més implicats i més capdavanters de l’Ampolla. Tots ells presenten una exquisida i diversa manerade cuina l’ostra de l’Ampolla, des de tempures, saltejada, gratinada, escabetx amb verdureta, amb tartaleta, tortita, pintxo o farcellet, d’ostra, i fins i tot, al natural però amb el seu toc especial.

12339472_10207668086760784_3716681690224932166_o

D’una o altra manera, no ens podem perdre aquests deliciosos tastets de les ostres de l’Ampolla, i menys en aquests dies, els tres primers caps de setmana de desembre, que és quan les ostres es troben en el seu millor moment. El Club Nàutic Casa Montero, que per a mi és el millor restaurant de l’Ampolla, és un lloc ideal per gaudir, amb fantàstiques vistes del port, de les ostres.

Deja un comentario