ADÉU A LA ROCA D’EN MANEL, DE CAMBRILS, PER JUBILACIÓ

S’acaba l’any i lamentablement hem de dir adéu a un dels molt bons i històrics restaurants de Cambrils que en aquest mes de desembre ha tancat definitivament les seves portes: La Roca d’en Manel, per jubilació.

ELIES MORALES copia.JPG

Elies Morales

La seva trajectòria com a excel·lent restaurant marisqueria familiar comença l’any 1982 al ser inaugurat pel matrimoni Elies Morales i la seva dona M. Rosa Arranz; més tard, el seu fill, Elies, s’hi va incorporar i des de la mort del pare ell era qui portava aquest establiment prestigiós i representatiu de la bona cuina marinera tradicional de qualitat al Passeig Miramar del port de Cambrils.

Un establiment que sempre oferia el millor mariscs i peixos (llenguado, llobarro, aurada, rèmol, lluç…) de la Costa Daurada, ben elaborats pel cap de cuina Antonio Ruiz. Un restaurant que en el pas del temps mantenia el nivell de bona cuina i era considerat com una de les millors marisqueries del nostre litoral.

DSC02691 copia.JPG

Ara ja és història, que tots els gourmands recordarem amb nostàlgia els bons moments gastronòmics que van viure a La Roca d’en Manel durant més de tres dècades.

Un comentario en “ADÉU A LA ROCA D’EN MANEL, DE CAMBRILS, PER JUBILACIÓ

  1. Tienes toda la razón , yo tuve el privilegio de poder aprender de él y el orgullo de haber trabajado con ellos me da mucha pena que ya no esté , pues tengo muy buenos recuerdos de todos ellos. Descansa en paz Elias

Deja un comentario