La millor cuina castellana a Barcelona l’ofereix Asador de Aranda

En una casa modernista, un autèntic palauet, de la part alta de Barcelona, Martiniano Palomero va obrir l’any 1986 aquest restaurant, que n’és el més destacat dels que té el Grup a Barcelona.

Un espai certament meravellós pel delicte de la cultura i la gastronomia, en el qual podem gaudir de l’autèntic lletó rostit al forn de llenya acompanyat de bones verdures i productes naturals. Cuina castellana tradicional i típica de Burgos i Segòvia, elaborada amb tots els ets i uts d’aquelles zones. Fins i tot el pa “Coca d’oli” el porten d’Aranda de Duero i el serveixen calentet i cruixent.

DSC04647 copia.JPG

Fachada Tibidabo copia 2.jpg

Façana Tibidabo

_W5P9504 copia 2

Menjador

Dirigit per Ana Ferrete Vázquez, l’establiment disposa de diversos menjadors amb decoració castellana i una capacitat per fins a 400 comensals. El celler ofereix unes 50 referències de vins i cavis. El vi de la casa és Vega Izán Jove (D.O. Ribera de Duero), 14,50.

Entre les especialitats cal destacar: Entrada castellana (xoriço, botifarra, picadillo i pebrots del Piquillo), 15,90; croquetes suaus de botifarra amb crema de pebrots del Piquillo, 7,85; ració de pernil ibèric de Guijuelo DOP, 21,50; ¼ de lletó (lechazo) d’Aranda de Duero IGP Castella i Lleó, 43,00; ¼ de porcell (cochinillo) de llet IGP Segòvia, 41,50; chuletillas de lechazo a la brasa, 19,90; chuletón de bou, 45,50; entrecot de vedella a la brasa, 21,25; pasta fullada de la casa amb nata i crema, 5,90; mousse de xocolata, 5,50; músic amb garapinyades de Burgos, 7,25.

També ofereix un Menú: 40,80 i un Menú degustació, 49,50. Accepta encàrrecs per portar. A destacar també la seva terrassa a l’aire lliure i els salons privats on podran organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui familiar o corporatiu.

La recent Fira Internacional de Turisme (FITUR), va acollir l’homenatge que l’Ajuntament d’Aranda va rendir a la família Palomero-Del Cura, propietària del grup de restauració El Asador d’Aranda, que compta amb un total de 15 locals en tota Espanya i plans d’internacionalització en marxa amb una obertura en Dubái.

A través de la restauració, la família Palomero-Del Cura, està donant a conèixer el nom de la capital ribereña per tota la geografia espanyola i al seu estel gastronòmic, el Rostit d’Aranda preparat en forn de llenya.

DSC04643 copia.JPG

Av. del Tibidabo 31 (08022). Tel.: 93 417 01 15. Horari de 13,00 a 16,30 i de 20,00 i de 23,30. Tanca del 24 al 26 de desembre i l’1 i 6 de gener. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, aparcacotxes, terrassa i 7 menjadors per fins a 120 comensals. reservastibidabo@asadordearanda.com Web: www.asadordearanda.com

Deja un comentario