Or pel “Perlat Garnatxa” al Grenaches du Monde

Perlat Garnatxa ha obtingut la màxima distinció al concurs ‘Grenaches du Monde’, que s’ha celebrat recentment a Zaragoza. La complexitat i la fruita de Perlat han convençut als jutges d’aquest prestigiós concurs, on tan sols dos vins DO Montsant s’han alçat amb la medalla d’or.

VINS Perlat Garnatxa

D’altra banda, el proper mes de març arriba al mercat la nova anyada del clàssic Perlat. Aquest vi s’elabora amb un cupatge de les varietats Garnatxa, Samsó i Syrah. L’equip tècnic de Cellers Unió destaca l’anyada 2014 com una molt bona collita amb una maduració especialment idònia del raïm. A la qualitat del fruit se suma a una curosa criança al Celler d’Els Guiamets d’entre 12 i 14 mesos. Perlat expressa amb força el terroir i l’essència del Montsant, sent un dels vins amb més tradició d’aquesta DO.

Deja un comentario