TORNA SABOR SALOU, LA FIRA GASTRONÒMICA DE REFERÈNCIA A LA COSTA DAURADA

El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril al passeig Jaume I de Salou, acollirà la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet que es poden trobar tant en el municipi així com provinents de tot el territori català.

IMG_20160405_110621

El públic assistent podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana.

L’objectiu d’aquest gran esdeveniment és dónar a conèixer la qualitat i la diversitat de l’oferta de Salou, presentar els restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. Aquest any, hi haurà uns 50 establiments que exhibeixin la seva oferta. A més, Salou potència tot tipus d’activitats en temporada punta per tal d’atraure nous visitants de cap de setmana.

Sabor Salou està organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou i patrocinada per Cervesa San Miguel, amb col·laboració de Yzaguirre i Bacardí. L’anterior edició va aplegar més de 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions.

A la foto, la presentació a càrrec de la regidora Julia Gómez en la sala de premsa de l’Ajuntament de Salou.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s