VOLTANT PER LA COSTA BRAVA (I). Sallés Mas Tapiolas

SALLÉS MAS TAPIOLAS SEGUEX MILLORANT

L’hotel Sallés Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro, designat “Hotel de l’Any 2016” per la incorporació l’any passat de les noves Suites Natura, de 5 estrelles, en una zona exclusiva de la finca, continua millorant constantment i fa poc d’un més ha inaugurat les 5 habitacions renovades de la part alta de la vella masia, que data del segle XIII, cadascuna amb una singularíssima decoració diferent.

DSC04852.JPG

A destacar la que inclou una peixera amb peixos de colors i permet dormir sota unes rames ja que en el capçal del llit hi ha un arbre autèntic.

IMG_0069

Per altra part, el seu restaurant continua una línia de gastronomia molt bona, a càrrec d’un xef, Josep Ayats que coneix a fons tots els secrets dels fogons, la qual cosa li permet l’elaboració de plats mediterranis de temporada exquisits, amb productes de proximitat: Amanida Mas Tapiolas, sopa de meló amb pernil, tàrtar de vieira i gamba, llamàntol a la graella, llenguado a la menieure; chateaubriant amb patates i verdures; esferificacions de gin tònic i ron…

Un hotel ideal per passar uns dies de descans en plena natura en la vall de Solius, gaudint del seu spa de 700 m2 i totes les seves instal·lacions, en les que també destaquen el nou Pitch & Putt, de 18 forats, pista de paddle i multiesportiva, i bike center. En total ofereix 40 habitacions i 13 suites.

Adreça: Veïnat Solius, s/n. Ctra. C-65, km. 7 (17246 Santa Cristina d’Aro. Tel.: 972 83 70 17. No tanca. www.salleshotels.es

Deja un comentario