EL TRAPÍO, AGRADABLE TERRASSA I BONA CUINA MEDITERRÀNIA A BARCELONA

Si bé l’entrada al restaurant diu poca cosa, el comensal té la sorpresa de trobar, després travessar la porta amb un ampli saló elegant i, a continuació una àmplia terrassa davant d’un estany amb peixos.

SALÓ

Armando i Thais ofereixen, des de fa 36 anys, en aquest agradable marc, situat a la part alta de Barcelona, prop del passeig de la Bonanova i de la clínica Teknon, una cuina mediterrània ben feta i presentada, que elabora el xef Francisco Algarada. Recomano les croquetes casolanes, el tàrtar de tonyina roja amb guacamole; el risotto de gamba i vieira i de postres el caprici, una mousse de xocolata negra, sense oblidar l’arròs de bacallà, les carxofes o calçots arrebossats, els raviolis de foie…

TÀRTAR

Permet mitges racions i té també menú, especial a les nits, de tapes.

RISOTTO

Adreça: Esperança, 25 (Bonanova). Barcelona. Tel.: 93 211 58 17 i 93 211 35 63. Tanca diumenge nit i festius nit. www.restauranteeltrapio.com

Deja un comentario