PETIT D’KASTRO, PETIT RESTAURANT AMB GRAN CUINA D’AUTOR

Situat al centre de la població de Vilallonga, en la plaça de l’església, davant mateix del temple, el Petit d’Kastro és un petit restaurant, només 4 taules, però amb una gran cuina d’autor que realitza el seu propietari a partir de receptes tradicionals amb els productes que troba al mercat diàriament.

LEO

Leopoldo de Castro

Una cuina amb sentiment i cor, plena de sabors i gustos, que es podem assaborir en un ambient senzill, casolà i agradable.

A la pissarra hi ha l’oferta culinària que canvia cada dia segons les compres de temporada i el patró, Leopoldo de Castro, explica als comensals. Cal fer cas dels seus consells i disposar-se a gaudir uns plats que estan exquisits.

Un exemple? El ‘montadito’ de truita de patata i carxofa; l’amanida de la casa, amb patata, tonyina i romesco; els cors de carxofa amb pastís de peix i gratinat d’allioli; la lasagna de carn i ceps; l’arròs fosquet de sípia; el melós de vedella amb puré de patata; i el garró de xai; , com a postres, la tarta tatin o el púding de mascarpone. Tot boníssim.

Plaça de l’església 12. (43141) Vilallonga de Camp. Tel.: 977 84 09 39. Horari de 9,00 a 15,00 de dimarts a diumenge i de 21,00 a 22,30 divendres i dissabte. Tancament setmanal dilluns. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: dkastro@live.com.

Deja un comentario