JULIAN PEIRÓ, UN BON COMPANY QUE ENS HA DEIXAT

Un gran periodista, un bon company i amic, Julian Peiró, en ha deixat. La seva mort me la va comunicar ahir Giorgio Serafini. Precisament va ser al restaurant Giorgio, amb motiu de la presentació de la Guia Gourmand 2016, que el vaig veure per darrera vegada. Va fer un reportatge fantàstic per El Punt Diari TV de la presentació i lliurament de guardons, amb entrevistes a tots els protagonistes.

IMG_0062 copia.JPG

Molts el recordem quan, fa molts anys, van coincidir al Correo Catalàn. També va ser corresponsal de Europa Press i més tard, el seu espai televisiu “La casa dels famosos” va tenir molts seguidors. Adéu company i gràcies pel teu suport informatiu a la Guia Gourmand.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s