MASIA DE LA PLATJA INCORPORA UN LOCAL DE TAPES ADJUNT AL RESTAURANT

Des de començaments d’any, el restaurant Masia de la Platja de Calafell ha incorporat un local de tapes, adjunt a l’establiment i comunicat també interiorment, per ampliar l’oferta culinària d’aquest clàssic de la Costa Daurada: Masia de la Platja Tapes, amb entrada independent i cuina pròpia, gaudeix d’una decoració avantguardista, destacant la pedra vista i els grans quadres paisatgístics de les parets.

EQUIP DE CUINA.JPG

Equip de cuina

EQUIP DE SALA.JPG

Equip de sala

L’amplíssima carta inclou tapes com ostra del Delta de l’Ebre o gallega, vieira gratinada, mini steak tartar amb cremós de mató al Dijon, foie mi cuit i violetes, tripa cap i pota amb cigrons, fritura de peix masia, patates nipón… i com a postres, croquetes de xocolata, bunyols farcits de crema i fondue de xocolata negre, meló impregnat amb gintònic; coca de cabell d’àngel i taronja o de crema amb pinyons, festucs i nous…

Recordem que situat al centre de Calafell, a prop de la platja, el restaurant Masia de la Platja va ser inaugurat l’any 1961 i sempre han ofert una cuina autòctona, molt ben elaborada, amb plats tradicionals mariners.

Els peixos i el marisc de la zona, ja sigui en suquet, al forn o amb altres fórmules, han estat sempre els protagonistes d’aquestes suculentes elaboracions que realitzen en Julià Guasch, que n’és el propietari, i el seu fill Ramon (tercera generació) mentre la seva dona, Carme, atén el menjador.

Exquisides receptes ancestrals, com l’arrossejat, el plat més emblemàtic i representatiu de la gastronomia local. Aquest plat, completament autòcton, consisteix en un suquet de peix amb patates seguit d’un fideuejat (es pot fer amb fideus o amb arròs) bullit en el brou del mateix peix, la qual cosa li dóna un gust realment exquisit. A més, ambdós plats s’acompanyen d’una salsa d’allioli anegat, especialment adient per menjar els fideus.

Com a especialitats, a més d’arrossejat complert, podem esmentar suquet de peix de roca, arròs d’espardenyes, ostres, sipions, calamars a la planxa amb ceba, escamarlans, gambes, orada, llobarro, rap, tàrtar de tonyina, i a l’hora de les postres, crema catalana i sobretot la rebosteria feta a la casa.

La carta de vins és molt amplia i té unes 150 referències.

Vilamar, 67. (43820) Calafell. Tel.: 977 69 13 41. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts nit i dimecres, excepte a l’estiu. American Express, 4B, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Serveis: Aire condicionat. Correu electrònic: info@masiadelaplatja.com Web: www.masiadelaplatja.com

Deja un comentario