XI JORNADES MARIDATGE A VILLA RETIRO

Durant els divendres de novembre i fins el 2 de desembre, l’Hotel – Restaurant Villa Retiro ***** (1* Michelin) ha organitzat les XI Jornades Maridatge que aquest any són d’especial interès, ja què compten amb la presència de cellers que gaudeixen d’un gran reconeixement.

FAÇANA. JPG.JPG

El 4 de novembre, Caves Vilarnau (D.O. Cava), l’11 Clos de l’Obac (D.O.Q. Priorat), el 18 Comando G (D.O. Vinos de Madrid), el 25 Benjamín Romeo (D.O. Rioja), i el 2 de desembre Celler Torres (Diferents D.O.’s).

Amb aquestes jornades es pretén que tots els presents gaudeixin de la barreja i l’explosió de sabors que s’ofereixen: d’una banda els millors productes dels cellers assistents, i de l’altra, la millor selecció de plats del xef Fran López.

Així mateix, l’Hotel Villa Retiro posa a disposició les seves instal·lacions per a qui desitgi convertir una Jornada Maridatge en una estada relaxant amb els seus millors serveis i ofertes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s