QUÉ RÁPIDO, QUÉ RICO

Publicat per Aliança Editorial en la seva col·lecció Llibres Singulars, Sue Quinn exposa 120 receptes de cuina ràpida i rica: un mètode revolucionari per preparar plats saborosos en temps rècord. Traduït per Elena-Michelle Cano i Íñigo Sánchez-Paños, el llibre resulta útil per a tots els menjars del dia: aperitius, amanides, pastes, cremes, tot tipus de carns, peixos i, per descomptat, postres.

lg00230501

Amb ell es poden cuinar plats deliciosos i sans amb només 5 ingredients i en 10 minuts. Amb unes senzilles instruccions i una mica d’organització es pot aprendre com fer-ho pas a pas.

Els secrets del volum són: Utilitzar bons ingredients bàsics que permeten cuinar ràpidament sense renunciar a la qualitat i al sabor; l’organització per portar un ordre en cada recepta i aprendre a fer diverses coses alhora; i finalment, agafar-li el tranquillo, ja que a cuinar ràpidament s’aprèn ràpid.

Deja un comentario