XIRINGUITO MIRAMAR, PER MENJAR EXQUISIDAMENT ENFRONT DEL MAR, A VILANOVA I LA GELTRÚ

Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant està regentat per Xavier Sánchez Artigas.

nit facana.jpg

Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis.

Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional.

EQUIP.JPG

El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplíssima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.

Entre les especialitats que podem destacar citem: Carpaccio de gambes vermelles amb oli i sal, 24,00; tempura de llagostins amb salsa tàrtara, 16,00; pop a la brasa amb puré de patata i romesco, 21,00; all cremat de turbot, 25,00; tronc de lluç a la donostiarra amb gambes vermelles 20,00; paella de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 20,50; arròs a la cassola de bacallà amb carxofes i espàrrecs, 21,00; tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00; maduixes al pebre amb mascarpone (temporada), 8,00; carpaccio de figues amb mel de romaní (temporada), 6,00; i pastis de xocolata, 7,00.

El preu mitjà d’un menjar se situa sobre els 50,00 euros per persona.

Passeig de Salvador Espriu, 5 (Platja Sant Gervasi). 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel.: 93 815 79 70. Horari de 12,30 a 17,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts i gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 55 comensals en la planta superior. Admet gossos. info@xiringuitomiramar.com. Web: www.xiringuitomiramar.com

Deja un comentario