TANCA EL RISTORANTE GIORGIO, DE CALAFELL

Llegim en el Facebook la pitjor notícia per a la gastronomia de la Costa Daurada, que perd la seva millor catedral culinària italiana i mediterrània i les seves meravelloses jornades de la tòfona blanca autèntica. Giorgio Serafini exposa a la seva xarxa social el següent: “La més meravellosa història de la restauració arriba a la seva fi. Després de mes de 50 anys treballant al món de l’Hostaleria, ha arribat el moment de la jubilació. Per això, el Ristorante Giorgio ja no tornarà a obrir. El nostre més sincer i enorme agraïment a totes les famílies que ens han visitat durant tots els anys, així com a tots els treballadors que van participar en aquest projecte, a proveïdors, veïns, amics tots. Ens veiem a tavola! Infinites gràcies a tots!”.

giorgio-i-felix

Mai oblidarem al restaurant Giorgio en el qual tantes vegades hem gaudit de delicioses elaboracions exquisides, envoltats d’art dels millors artistes del moment i xerrant amb el “Cavaliere”. En el seu Ristorante vam veure el Cel. Una gran abraçada, benvolgut amic.

Deja un comentario