Masia Crusells, de Reus, també ofereix la tradicional calçotada

En aquest temps que estem de calçotades certament son moltíssims els establiments de la restauració que l’ofereixen, amb més o menys encert. Avui volem recomanar un restaurant que, fins hi tot el seu nom, “Masia” Crusells, ens recorda el lloc més típic per desenvolupar aquesta festa gastronòmica, i que es caracteritza per la seva abundància i qualitat culinària.

Masia.jpg

I és que la Masia Crusells, a l’entrada de Reus, amb un bon i ampli aparcament ofereix “més” que una tradicional calçotada.

El comensal en arribar a la taula es troba un petit aperitiu, amb olives, fuet, pa amb tomàquet… aviat arriba la teula dels calçots amb la salsa corresponent. Després continua l’àpat amb la llonganissa amb fesols, costelles de corder, panceta a la brasa, morcilla d’arròs, carxofa i guarnició. Ja a l’hora de les postres, es pot triar entre la crema catalana, el menjar blanc (típic de Reus) o el sorbet de llimona. Vi, aigua, cava brut i cafè.

mostra calçotada.JPG

Recordem que va ser a l’any 1970, quan els germans Miguel Brea van obrir a peu, llavors, de la carretera de Reus a Tarragona (actualment autovia), el restaurant Masia Crusells. Ja han passat 47 anys. Moltes dècades de servei, oferint una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània. I ara, en temporada, fent la calçotada.

La cuina és l’espai més important i valorat de la Masia Crusells. En ella utilitzen la tècnica i les noves tendències com a ferramenta i mai com un fi en si mateix, respectant molt la matèria prima i, per això, deixen que els aliments mostrin tota la seva personalitat i essència. Els xefs són Mariano i Guillermo Miguel Brea, mentre que els altres tres germans, Jose, Fernando i Jesús son els directors de sales.

EQUIP.JPG

Els menjadors tenen una decoració clàssica i modernista i la capacitat és per a fins a 300 comensals. El celler, és també molt ampli i disposa d’un nombre molt important de vins i caves. La carta de vins inclou unes 300 referències.

Apuntem també que per la seva capacitat, bona cuina i bon servei, cal destacar que la Masia Crusells treballa molt tot tipus de banquets i celebracions al llarg de tot l’any. També tenen un hotel de 4 estrelles al costat del restaurant, Brea’s.

Autovia/ Reus-Tarragona km. 1. 43204 Reus. Tel: 977 75 40 60. masiacrusells@gmail.com Web: www.masiacrusells.com

Deja un comentario