LOIDI BY MARTÍN BERASATEGUI, HOMENATGE A LA CUINA DELS SEUS ORÍGENS

Loidi és un bistrot molt contemporani que acaba de complir 10 anys en el qual el prestigiós xef Martín Berasategui acosta el seu concepte de cuina per a tots els públics. Una cuina de mercat elaborada amb els millors productes de temporada i presentada amb imaginació, sense oblidar les arrels tradicionals en homenatge als orígens de cèlebre cuiner basc.

LOIDI (2).jpg

La carta dissenyada amb ofici i creativitat per l’equip dirigit per Martín Berasategui i Pelayo Estrada es presenta en diferents fórmules de menú, els plats del qual varien quinzenalment.

El local és un espai molt contemporani, càlid i confortable molt freqüentat per clientela local i professional. L’espai acaba de renovar-se recentment i estrena un aspecte molt més actual, diàfan i lluminós d’acord amb la seva proposta gastronòmica.

La reforma ha inclòs la reestructuració del reservat, integrant-ho a la sala per aconseguir una major sensació amplitud, la renovació de la il·luminació, ara més homogènia i alegre, i l’actualització de les parets i separadors centrals amb nous colors i ornaments. Dirigeix la sala Patricia García.

Entre les seves especialitats estan pèsols del Maresme amb botifarra negra i sepietes; arròs trufat de caseño Loidi; tac de be de llet, humus d’albergínia, tomàquets semi-secs i emulsió de idiazábal; textures de xocolata. Menú Fórmula 3 plats: 29,00; Menú a Compartir, 38,00; Menú Martín Degustació, 49,00.

Carrer Mallorca, 250. (08008) Barcelona. Tel.: 934 929 292. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge nit, festius nit i agost. American Express, 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Menjador per fins a 75 comensals. Capacitat total per a fins 114 comensals. info@loidi.com. Web: www.loidi.com

Deja un comentario