EL NOU MOVEL LEXUS KC500 A TARRAGONA

Avui s’ha presentat a Lexus Tarragona l’espectacular nou model LC 500. El president del Nàstic i jugadors han assistit i han pogut adminar un dels models més espectaculars d’aquesta prestigiosa marca d’alta gamma de cotxes.

EQUIPS LEXUS I NÀSTIC

Certament un vehicle de somni pels amants dels esportius de singulars prestacions. També molts clients i amics de Lexus han pogut «tocar» i rebre les explicacions dels comercials de la Casa sobre aquest darrer Lexus que surt al mercat amb un preu que ronda els 130.000 euros.

LEXUS LC

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s