EL MOLI DEL MALLOL, OFEREIX UN DELS MILLORS CANELONS DE LES TERRES TARRAGONINES

Moltes vegades relacionem els restaurants que visitem amb un determinat plat que sempre demanem per la seva qualitat culinària què no trobem en altres llocs i per la qual cosa ens té robat el paladar. I aquest plat sol ser l’especialitat reina de la casa i no s’oblida. Com exemples, sempre recordo els raviolis de foie-gras del Grand Vefour, de París; la perdiu amb col del Zalacaín, de Madrid; o els pèsols del Maresme, del Via Veneto, de Barcelona.

Salvant les distàncies, a casa nostra vull destacar els canelons de El Molí del Mallol, de Montblanc, que els considero un dels millors que es poden prendre a les terres tarragonines.

CANELONS

A peu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix és tot un referent a la comarca de la Conca de Barberà. Malgrat la seva gran capacitat sol estar totalment ple els caps de setmana. Ocupa tres grans menjadors i dues sales privades i té davant un gran aparcament. A més disposa de servei de càtering personalitzat per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional.

La cuina és típica catalana que elabora la xef Anna Pascual; amb una varietat de plats de temporada i de mercat, destacant també durant l’època dels calçots per les bones calçotades. L’àmplia carta s’inicia amb els suggeriments, continua amb els entrants, les carns a la brasa i carns elaborades, peixos i acaba amb les postres.

ESPATLLETA

Les principals especialitats són els canelons i els caragols, amb set tipus d’elaboració diferents (a la llauna, al pebre, dolços i picants, amb ceba dolça, amb romesco, amb ceps i gambes i a la catalana). I altres elaboracions també recomanables són l’esqueixada de bacallà amb romesquet del Cisco; risotto de ceps amb cruixent de formatge, confit d’ànec amb salsa de fruits vermells; bacallà amb allioli de poma al safrà; filet de vedella al gust; i a l’hora de les postres, el pecat de xocolata amb gelat de vainilla; i el tiramisú del Pep.

PECAT DE XOCOLATA

El restaurant igualment ofereix un Menú (de dilluns a divendres no festius) per 20,84 euros.

Dirigeix l’establiment el seu propietari, Abdón Tarrats. Celler que compta amb 150 referències i el vi de la casa és el Clos Montblanc Verema Seleccionada.

SONY DSC

El servei és diligent i molt amable. Un restaurant per gaudir de la bona cuina tradicional a Montblanc confortablement i en un ambient agradable.

Carrer Muralla Santa Anna, 2. (43400) Tel.: 977 86 05 91. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca els dilluns i diumenges a la nit i el dia de Nadal. American Express, 4B, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. 4 menjadors privats per a fins a 440 comensals. info@mallol.eu. Web: www.mallol.eu

Deja un comentario