COMPARTIR

Quan al juliol de 2011 i després del tancament definitiu de elBull i, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas van afrontar un nou camí com a xefs, va sorgir en ells la necessitat d’emprendre un projecte de restauració conjunt.

La visió va ser la d’un restaurant amb plats mediterranis en el qual concentrar tota la seva experiència després d’anys liderant el restaurant més llegendari de la història.

portada___201611101602.jpg

Compartir va néixer així a l’abril de 2012 i es va convertir en un projecte molt personal dels tres xefs, amb un format on els plats estan pensats per a tota la taula. Avui Compartir és un projecte consolidat amb desenes de plats catalogats que s’han convertit en nous clàssics.

El llibre és la memòria d’aquesta transició i la nova singladura de Castro, Xatruch i Casañas i les seves creacions a Compartir, que ha tingut ja continuïtat en 2014 amb l’obertura de Disfrutar a Barcelona.

Constitueix doncs el primer llibre dels caps de cuina de elBulli, publicat per Planeta Gastro, en edició castellana i també en edició en català.

El pròleg del llibre és de Ferran Adrià. Inclou més de 200 fotografies de Francesc Guillamet, un dels millors fotògrafs del món especialitzat en gastronomia. El volum conté els 49 plats més emblemàtics del restaurant, profusament il·lustrats i amb les respectives receptes. Una joia pels amants de la brillant i reeixida cuina de Compartir.

Deja un comentario