ADÉU AL BON AMIC JOAN BERENGUER VILLAR

La primera notícia em va arribar pel Facebook de la Fina Soler i ho vaig sentir molt: “Ahir ens va deixar en Joan Berenguer Villar, un gran gastrònom i un amic que va impulsar la gastronomia com la Mostra Gastronòmica d’Andorra i de les Jornades de Tardor de Cuina Andorrana. Col·laborador de El Periódico d’Andorra i altres mitjans de comunicació, havia assistit a molts actes organitzats per Torres, com les jornades ‘Vinos y Setas’. Un plaer haver-te conegut Joan. Descansa on siguis!”.

Certament en Joan era un gran gastrònom i un gran amic que donava a conèixer el món de la cuina i del bon menjar d’Andorra, a través de la seva pròpia revista «Gastromania» i les col·laboracions a diferents mitjans de comunicació com el Periòdic d’Andorra, país en el qual vivia des del 1972. Era un dels meus informadors de les novetats gastronòmiques andorranes i fins i tot un any em va presentar la ‘Guia Gourmand’ al país dels Pirineus.

Als 72 anys ens deixa i Andorra perd el “Periodista Gastronòmic” nacional. Conegut i apreciat per a tothom, el trobarem molt a faltar.

Adéu Joan, fins sempre.

Deja un comentario