LAS PALMAS DE GRAN CANÀRIA, TERRA DE VEGETACIÓ, GASTRONOMIA DE CONTRASTOS I AIGÜES BRAVES

Visitar les Illes Canàries sempre és una bona opció en qualsevol estació de l’any, si és cert que en tenir un hivern més càlid, una gran massa de turistes viatja durant desembre i febrer, per la qual cosa aquests mesos es consideren temporada alta. Entre maig i octubre no és tan visitada, encara que segueix sent temporada alta.

IMG_5051

Part de l’equip de redacció de la ‘Guia Gourmand’ i de la revista ‘Gastronomia i Turisme’ ha estat uns dies de Setmana Santa a les Palmes de Gran Canària, l’illa més poblada i cosmopolita de les Canàries i una de les urbs amb millor clima del món gràcies a la seva situació, al costat del Tròpic de Càncer i als vents alisis que arriben del nord de l’Atlàntic. Els palmenses gaudeixen de l’eterna primavera, una temperatura mitjana de 17º a l’hivern i 25º a l’estiu i dels inigualables entorns vegetals amb jardins botànics i zones volcàniques.

La riquesa gastronòmica tampoc es queda enrere, amb plats típics com el mojo picón amb patates arrugades, la pota de porc, el gofio (farina de blat de moro, blat o sègol torrat) o peixos salvatges com la vella sancochada, les sardines a la graella o el brou de peix, la carn normalment està present en estofats. Canàries presumeix així del seu prestigi en una gran gamma de vegetals, peixos i fruites tropicals com el mango, la papaia i l’alvocat.

L’Illa ofereix una extensa varietat de llocs que visitar, però, hi ha certs racons imprescindibles i d’obligat pas, entre ells, destaquem La Platja de les Pedreres, el Casc Històric de Vegueta i Triana, el barri vell amb la Plaça Santa Anna, les Cases Consistorials i la Catedral, el barri Mariner Sant Cristòfol, i algunes de les platges més destacades del Sud, la Platja de l’Anglès, Maspalomas i Platja de Meloneras i el poblet costaner del Nord, Agaete.

Per a més impressions sobre Las Palmas, visitin les Illes, garantim la seva estada de desconnexió, relax, diversió i aventura.

Les Palmes de Gran Canàries, ciutat de mar i cultures.

Marta Pérez

Deja un comentario