LA PIADINA DELLA NONNA, TUTTI PASTA D’ELABORACIÓ PRÒPIA, A TARRAGONA

Teresa Valldosera, dona amb molta empenta i emprenedora, ha obert des del passat mes de desembre La Piadina della Nonna, en el local que abans ocupava La Madolina, de la mateixa propietat, també de cuina italiana.

D7092085-324B-4E2D-85FC-3288E34D6CFC.JPG

La Teresa, que té com a vaixell principal el restaurant Da Nícola, al carrer Comte de Rius, de Tarragona, vol oferir també en aquest segon local situat al carrer Estanislau Figueras una línia de cuina basada en la “piadina”- un pa pla elaborat amb farina de blat d’origen italià, típic de les províncies de la Romagna a la Regió Emília-Romagna. La piadina romagnola és un producte gastronòmic compost per una massa de milfulls elaborada amb farina de blat, greix de porc (o oli d’oliva), sal i aigua, tradicionalment cuit en un plat de terracota, anomenat teglia, i avui dia més comunament cuinada sobre plaques de metall o sobre pedres refractàries anomenades testo.

L’establiment també inclou a la carta tot tipus de pasta italiana, d’elaboració pròpia en una gran varietat de pizzes, amanides i pastes com espaguetis, tortel·linis, en diferents salses com la carbonara, bolonyesa, etc. Tot fet amb forn de llenya amb pasta fresca de fabricació pròpia, en una cuina a la vista dels comensals.

F46E0E83-4855-4772-8274-31AF4D7D5411.JPG

Entre les especialitats, el carpaccio de bou, l’amanida mamma, el provolone amb sobrassada i mozzarella, bruschetta, piadina, pasta o pizza a escollir… i a l’hora de les postres, el tiramisú, couland de xocolata i la piadina de nutella.

Dirigeix les sales, que té una capacitat per uns 50 comensals, amb gran amabilitat i simpatia, Paola Dessi i davant la cuina hi ha Jordi Font, que abans ja havia treballat en el Da Nicola i és diplomat en elaboració de pastes. El vi de la casa és de Rene Barbier. Molt recomanable la sangria de cava per començar i el limoncello al final de l’àpat, amb el cafè.

Diàriament ofereix un menú per 14,95 euros i també, als migdies no festius un de 9,95. A destacar l’excel·lent relació qualitat/preu.

Carrer Estanislau Figueras, 14. (43003) Tarragona. Tel.: 977 23 05 53. Tanca dimarts. Aire condicionat. Master Card i Visa. Correu electrònic: lapiadinadellanonna@gmail.com

Deja un comentario