ARA PERE TÀPIAS, NO PAREM DE NOTÍCIES TRISTES

En poc temps han mort companys periodistes del mon gastronòmic: Julià PeUnknowniró, Joan Berenguer i ara Pere Tàpias. Cap d’ells tenien edat per anar-se’n; no parem de notícies tristes. Al Pere el vaig conèixer fa anys com a cantant de la dita “Nova cançó catalana” quan feia un espai radiofònic per Radio Tarragona que dirigia Josep Mª. Tarrassa. Més tard van coincidir amb la creació de l’Associació de Periodistes Gastronòmics de Catalunya de la que en Pere Tàpias en va ser President.

Va assistir en diverses presentacions de la ‘Guia Gourmand’ a les comarques tarragonines i fins i tot l’any 2004 en va ser ell el presentador. Ara ens ha deixat i, sens dubte, Catalunya ha perdut un bon divulgador de la nostre cuina i de la cultura gastronòmica. Ens queden els seus llibres en aquestes temàtiques i les seves inoblidables cançons iròniques, festives i alegres.

Deja un comentario