ARNAU I JOAN BOSCH MANTENEN EL NIVELL GASTRONÒMIC DE CAN BOSCH MOLT ALT AMB UNA CUINA D’EXCEL·LÈNCIA

L’aportació de l’Arnau Bosch a la cuina de Can Bosch, juntament amb el seu pare, Joan, aporta dia a dia una renovació molt important en aquest restaurant de Cambrils que gaudeix des de fa molts anys (1984) d’una estrella a la Guia Michelin i ostenta un 9,25/10 a la ‘Guia Gourmand’.

ARNAU I EVA.JPG

Els nous tocs actuals, avantguardistes i de temporada que imprimeix l’Arnau en cada elaboració dels plats donen un nou fil refrescant i enriquidor que projecta un gran futur a la casa, culminant un brillantíssim passat i un excels moment actual.

El duo format per Arnau i Joan marca un nivell gastronòmic molt alt a Can Bosch amb una cuina certament d’excel·lència.

L’any passat l’Acadèmia Catalana de Gastronòmica atorgava el «Premi al cuiner jove i emprenedor» a Arnau Bosch, perquè, després de tres generacions i seguint les directrius del seu pare, Joan Bosch, ha sabut continuar en aquest projecte respectant la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació. També destacava l’Acadèmia com la seva cuina, de base mediterrània i de mercat, ha evolucionat de cuina marinera a cuina avantguardista i d’autor, sense oblidar la tradició culinària catalana, que busca en el millor producte de proximitat elaboracions que realcen els sabors i els gustos de cadascun d’ells, generalment protagonitzats pels peixos i el marisc del nostre mar, ja que estem a dues passes d’un important port pesquer.

No hi ha dubte que Can Bosch continua situat en l’elit dels millors restaurants de Catalunya. L’esposa del patró, Montserrat Costa, i la de l’Arnau, Eva Perelló, tenen cura del menjador que gaudeix d’un marc esplèndid. L’important celler, a l’atenció del sommelier Oriol Granados, té més de 1.200 referències. Cal destacar també les 5 varietats de pa d’elaboració pròpia.

En la nostra darrera visita hem assaborit un menú degustació esplèndid, iniciat per 6 Snacks en 3 serveis: Pasta fullada de parmesà i galeta de plàtan mascle; galeta de formatge de cabra amb polvoró de tomàquet i perla de vinagre de Mòdena i tatin de poma amb sobrassada, pa cruixent i llavors de mostassa; croqueta de lluç i marisc amb maionesa de tàperes i cornet de porc amb tomàquet confitat.

El primer plat, steak vegetal de tomàquet, anguila fumada del Delta i crema d’anguila, ens acosta als sabors de l’Ebre amb una combinació deliciosa; de segon, espàrrec blanc de Gavà, cansalada ibèrica curada, maionesa de shitakes, ametlles torrades i taronja, una altra exquisidesa de temporada; el pop a la brasa amb humus, salsa kinchi i cornes de porc ibèric, ens encanta per la tendresa del pop i la delicadesa de l’humus; continua l’àpat amb carxofes saltades amb sipions, salsa de tinta i cansalada cuita a baixa temperatura, ens porta de nou al Mediterrani i a productes d’aquí i de temporada, perfectament ben lligats.

Segueix un mar i muntanya, amb cruixent de peus de porc amb mongetes blanques de Santa Pau i escamarlà i mostassa; i culmina a un sensacional lluç de palangre, remolatxa cuita a la sal, nyàmeres amb salsa holandesa al Palo Cortado, cuit al seu punt, de textura ideal i ple de sabor.

A les postres, el sorbet de llimona i flor elèctrica, merengue de gingebre i gelificat de te verd Matxa; i cremós d’avellanes de Reus, xocolata cruixent i textures de mandarina tanca un menú inoblidable, ben regatat amb Acústic 2015 de la DO Montsant, cafè i petits fours. Cal destacar el treball del pastisser, Albert Cambrón, en la rebosteria que elabora uns postres, plenes de delicadesa, sabors i contrastos, que fan les delícies dels comensals.

Can Bosch a més de la carta ofereix un menú tradició per 42,00 euros, el menú degustació per 75,00 i el menú del mar, per 85,00 tots ells més iva.

Jaume I, 19. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 00 19. Horari: de 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. Tanca diumenge nit, dilluns i del 22 de desembre al 31 de gener. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Menjador privat per fins a 22 comensals. Capacitat del menjador per a 55 comensals. Correu electrònic: restaurant@canbosch.com. Web: www.canbosch.com

 

Deja un comentario