MIRAMAR, DE CAMBRILS, CELEBRA EL SEU 60 ANIVERSARI AMB UNA EXCEL·LENT MARISCADA

L’establiment que va néixer el 1957 com a pensió i restaurant s’ha anat sofisticant amb els anys, però l’esperit per oferir la millor cuina marinera de Cambrils s’ha conservat.

Actualment el Miramar, de Cambrils, està celebrant el seu 60 aniversari amb un exquisit menú consistent en una excel·lent mariscada, en la que tots els productes són de la nostra costa, de proximitat i de la màxima qualitat.

MIRAMAR copia.jpg

Comença amb una safata de marisc viu i al vapor, amb 2 ostres del Delta, 4 cloïsses vives, musclos de roca al vapor i cargols de mar al vapor. Continua amb una safata de marisc a la planxa, amb gambes, llagostins, escamarlans oberts, llamàntol i navalles. Segueix amb una selecció de formatges nacionals i internacionals i culmina amb el pre-postre de la casa i la pastisseria a triar acompanyat de vi dolç. Els petits fours posen punt final a l’àpat.

No és estrany que dia rere dia els tres espais s’omplin de clients de sempre, que es barregen amb persones que es deixen seduir per les seves propostes gastronòmiques.

Situat en un entorn privilegiat, davant del port pesquer de Cambrils i tocant la mítica torre del s. XVII (on acostumaven a refugiar-se els habitants d’aquesta vila d’aquella època). El restaurant Miramar és un establiment que ofereix els millors productes de la nostra terra i sobretot del nostre mar, el Mediterrani; el qual és present en cada plat de la carta, basada en la cuina tradicional marinera, que any rere any intenta mantenir fidelment l’essència sense deixar de donar els seus punts d’identitat.

Fidels a aquest entorn, el Joan (actual propietari) i la Jovita fan d’aquest restaurant un festival per als nostres sentits, juntament amb l’esforç d’un gran equip humà: Soco Montoro i Àngel Fernández (els cuiners principals) i Antonio Martínez (conegut sommelier pels seus anys d’experiència en el món del vi), així com altres professionals que completen l’equip.

Per la seva brillant història d’excel·lència gastronòmica, la ‘Guia Gourmand’ l’ha designat “Restaurant de l’Any 2017”.

P1016628 copia.jpg

A més del Menú de la Mariscada 60 Aniversari, també ofereix el Menú Gastronòmic, el Menú Miramar i una àmplia carta de suculents plats mariners.

Passeig Miramar, 30 (43850). Cambrils. Tel.: 977 36 00 63. Horari de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. Tanca uns 40 dies coincidint amb el Nadal. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa. Capacitat de fins a 100 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@miramar-cambrils.com. Web: www.miramar-cambrils.com

Deja un comentario