EDUARD XATRUCH I PEP MORENO POSAN EL TOC GASTRONÒMIC A LA 3A EDICIÓ DEL MEDITERRANEAN TOURISM MEETING

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i Bamboo, Comunicació Estratègica entitats co-organitzadores de la 3a edició del Mediterranean Tourism Meeting (MTM), han celebrat el passat 22 de maig la 3a edició d’aquesta jornada de ponències i networking sobre el futur de la indústria turística a les nostres comarques davant de prop d’un centenar de representats del sector.

EDUARD, INMA I PEP

Durant la trobada s’ha posat de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic –especialment la Costa Daurada i l’àrea Mediterrània-, així com posar en valor el món del vi i la gastronomia de qualitat.

El III MTM s’ha desenvolupat en tres blocs: el primer està relacionat amb les Smart Destinations i han participat especialistes en la matèria com Genís Roca, soci president de RocaSalvatella; Josep Ejarque, destination manager a Four Tourism (Itàlia) i assessor de turisme per les Nacions Unides; Daniela Freund, vicedegana de Relacions Corporatives i Internacionals de la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, de la Universitat Ramon Llull; i Javier Muniáin, gerent de Serveis Digitals Mediterranis a Telefónica.

El segon bloc ha tingut a veure amb l’enoturisme i el món del vi (tant present a la nostra província) i on han participat ponents com Jaume Gené, professor de Marketing de la URV i expert en marketing vitivinícola; Raül Bobet, soci fundador i enòleg dels cellers Ferrer Bobet i Castell d’Encús; i la mediàtica Meritxell Falgueras, periodista i sommelier que ha guanyat el Premi Nas d’Or de Catalunya.

Per últim, el tercer bloc tracta de com aportar valor a una destinació turística a través de la gastronomia de qualitat, han participat ponents com Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca (Promotors d’Exportacions Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya); del xef Eduard Xatruch, propietari dels reconeguts restaurants Compartir (Cadaqués) i Disfrutar (Barcelona) –amb una estrella Michelin-; i el xef del restaurant Deliranto (Salou), Pep Moreno, qui ha posat el punt i final a la trobada amb un showcooking en directe. Durant el showcooking ha preparat: Esferificació d’oliva amb anxova, cireres amb foie, rissotto de bacallà i carxofes a la parmesana, gelat de nitro-gintònic.

Tot seguit, els assistents han pogut degustar aquestes i altres delícies elaborades pel xef en transcurs del còctel de networking.

Deja un comentario