LLIBRES RECOMANATS: PRODUCTES DE MERCAT, ELS MUSCLOS, LA PERA, ELS CALÇOTS I LA BOTIFARRA

Productes de Mercat de SD Edicions és una col·lecció d’un recull de llibres monogràfics sobre aquelles matèries bàsiques que utilitzem a la cuina, de vegades en una certa despreocupació i d’altres amb un coneixement més profund. Cada producte està explicat per un cuiner, un cap de sala o una mestressa de casa, en definitiva, per un expert que descriu 10 receptes en les quals aquest ingredient n’és el protagonista. Als 54 productes ja publicats, ara ens arriben 4 més: Els musclos, escrit per Alberto Gressier; la pera, per Fina Comas; els calçots II, per Bet Florensa; la botifarra, per Pierrete Chalendar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s