¡Tan fácil!

Gwyneth Paltrow torna per compartir més de 125 de les seves receptes favorites que poden fer-se en el que es trigaria a encarregar menjar per portar (que sovint conté molts greixos, sucres i ingredients processats). Tots els plats són sorprenentment saborosos, amb molt poc sucre, grasses i gluten o fins i tot sense ells. Des de desdejunis fàcils fins a sopars relaxats, en aquest llibre, publicat per Aliança Editorial, tothom trobarà alguna cosa interessant.

9788441538801.jpg

Delicioses receptes com les “gachas” de canyella i xocolata, les “enchiladas” de pollastre, les pizzes de pa de pita, uns “noodles” ràpids de sèsam, i moltes més! Inclou a més un innovador capítol de menjars sobre la marxa (embolicat d’amanida marroquina de pollastre, amanida en galledes amb gambes a la planxa, i unes altres) que poden servir per portar per esmorzar en el treball o l’escola, per a un pícnic o per menjar-les veient un entrenament de futbol!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s