CUINA CASOLANA VEGANA. 100 RECEPTES DOLCES I SALADES

El llibre, de Zaraida Fernández, publicat per Cossetània Edicions, és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d’origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l’any i que s’elaboren amb productes que es troben al supermercat a l’abast de tothom. 100 receptes realitzades amb molt d’amor, que volen fer la vida més fàcil i saludable. Aporta fotografia de: Ariadna Creus.

CuinaVegana.small.jpg

Zaraida Fernández va tenir sempre molt clar que volia dedicar-se a la cuina i, l’any 2002, va decidir matricular- se a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona per fer de cuinera professional. A partir d’aquí, comença una carrera sense aturador per aprendre sobre tots els tipus de cuina i treballant en diferents llocs, com una taverna basca, però també en un gimnàs a la zona alta, una residència d’avis, restaurants de cuina d’autor, pastisseries…

Per tal de formar-se en pastisseria de restaurant, decideix marxar a fer un stage a París, concretament en un château a França i, quan torna, forma part de l’equip de pastisseria del restaurant ABaC, amb dues estrelles Michelin. Un dia decideix no ingerir ni cuinar més animals i crea VegetArt Cuina Vegana al barri de Gràcia, un concepte tipus “rostisseria” de tota la vida però sense carn, peix, ous ni lactis.

Deja un comentario