¡SIN GLUTEN!

Es calcula que a Espanya hi ha uns 500.000 celíacs diagnosticats, als quals cal afegir que el 10% de la població espanyola té certa sensibilitat al gluten. I el nombre segueix creixent cada vegada més. Mateo Sierra, cuiner i finalista del programa de televisió MasterChef, comparteix en aquest llibre, publicat per Oberon, receptes sense gluten per celíacs sense renunciar al sabor i a la cuina més exquisida.

SIN GLUTEN.jpg

Aquest llibre està orientat a totes les persones que, tinguin intolerància al gluten o no, decideixin prescindir d’aquesta proteïna per elaborar els seus plats sense renunciar a una bona gastronomia. Aporta una infinitat de receptes, amb les seves corresponents fotografies a tot color, d’amanides, carns, peixos i postres per personalitzar amb idees pròpies i gustos. En la introducció l’autor fa un repàs de la malaltia celíaca i dels pros de la dieta sense gluten aconsellant com portar-la de manera correcta.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s