‘¿CUÁNTO FALTA?’ VIATJAR EN COTXE AMB NENS PER EUROPA

Viatjar en família és una excel·lent manera de divertir-se i d’aprendre, però també de fomentar les relacions entre pares i fills realitzant activitats conjuntes, ja sigui pujant-se a una muntanya russa, practicant senderisme o visitant un museu de ciència. Les vint rutes que es proposen en aquest llibre de Marc Ripoll i May Borraz, publicat per Alhenamedia, han estat escollides perquè són divertides, interessants, didàctiques i permeten realitzar activitats en contacte amb la naturalesa.

turisme familiar sant feliu de guíxols (36).jpg

I poden fer-se amb cotxe i en família amb tres objectius, divertir-se, aprendre i passar temps junts, sense trajectes massa llargs i alternant la diversió amb les visites culturals interessants per a tota la família.

Deja un comentario