PERALADA WINE SPA & GOLF I L’OLIVERA, PER GAUDIR DEL CONFORT D’UN HOTEL AMB ENCANT I L’EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA EMPORDANESA

Situat en una zona pintoresca de l’Alt Empordà, enfront de la serra de Blanca i el Canigó, en el cor del camp de golf Peralada, envoltat de 6.000 metres de jardins, entre tres parcs naturals, aquest magnífic hotel de 5 estrelles va ser inaugurat l’any 2001.

vista general copia.JPG

Ofereix 53 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit i Canal +, Wi-Fi, assecador de cabell, barnús, servei 24 hores i pany electrònic. Admet gossos petits. Té habitacions per a discapacitats i actualment s’estan construint 6 suites amb terrassa que seran, sens dubte, la joia de l’establiment. Preu habitació doble: 136,36/213,64 euros/dia. El dirigeix Josep Font.

FAÇANA AMB NOM copia.JPG

Compta amb totes les comoditats i confort i amb un servei exclusiu d’un centre termal de wine-spa, basat en tractaments derivats del raïm. Nou espai a les instal·lacions de l’hotel destinat als socis del Club de golf amb serveis exclusius (“saló only members”). Disposa també d’ampli aparcament, garatge, jardins, piscina exterior i piscina coberta i climatitzada, gimnàs, sauna, jacuzzi, perruqueria, botiga, salons de convencions, golf 18 forats, pitch&putt i del Restaurant L’Olivera.

L’Olivera, situat a la primera planta de l’hotel ofereix segles de tradició culinària reinterpretats de manera creativa, amb una cuina basada en la qualitat tradicional de la terra i el mar de l’Empordà presenta propostes avantguardistes i sorprenents. I absolutament tot, fet a casa. Una experiència gastronòmica d’alt nivell a càrrec d’un equip atent, amable i proper. El xef és Josep Maria Lloveras. El menjador, totalment remodelat en el 2016, sota la direcció d’Eduard Verdaguer, té una capacitat per a 60 comensals i presenta una agradable decoració d’estil moderna nòrdica. El celler, a càrrec del sommelier Robert Quintana, està ben assortit, amb unes 90 referències. Disposa de 4 varietats de pa d’elaboració pròpia. I té una agradable terrassa amb vistes al camp de golf, ideal pel bon temps.

Entre les especialitats de la carta cal destacar graellada de verdures de temporada amb salsa de romesco, 14,00; arròs de sèpia amb carxofes i cabra de mar, 28,50; canelons de Festa Major de rostit i tòfona, 19,80; el nostre caneló de bolets i tòfona amb crema de parmesà, 14,50; peix de mercat amb cremós de suquet, s.m.; rap amb allioli de mel i espècies, 25,50; tàrtar de tonyina elaborat a sala, 22,50; steak tàrtar, 23,50; colomí de Bresse rostit amb panses i pinyons, 24,50; ous poché amb crema de patata i vinagreta de tòfona, 15,50; i a l’hora de les postres, deconstrucció de Ferrero Rocher amb cafè, 9,00; “crêpe suzette”, 9,00; i molt especialment el tàrtar dolç, 9,00. Ofereix també un Menú per 32,00 euros.

Rocabertí, s/n. (17491) Tel.: 972 53 88 30. Fax: 972 58 88 07. No tanca. American Express, 4B, Master Card i Visa. Correu electrònic: hotel@golfperalada.com. Web: www.hotelperalada.com

 

 

Deja un comentario