MADEIRA

Dins de les novetats de la seva col·lecció de llibres de viatges ‘Responsables’, Alhenamedia presenta el dedicat a la Regió Autònoma de Madeira, creada en 1976, un arxipèlag format per les illes de Madeira i Porto Cristo, úniques habitades, i els illots coneguts com Ilhas Desertes i Ilhas Selvagens.

MADEIRA.jpg

Visitar Madeira ha d’entendre’s com una inversió que ha de fer-se almenys una vegada en la vida, i això per diverses raons: la gran diversitat paisatgística que ofereix l’interior, la proximitat a Europa, la bellesa del mar, i el gran atractiu de Funchal. Estar a Madeira és com gaudir d’un creuer, especialment per la particular geografia del lloc. Els autors són Joao Coutinho i les fotografies a color són de Manuel Nicolau. El volum aporta tot el que cal conèixer realment de Madeira, mapes a gran escala de les illes i Funchal i informació sobre els espais naturals, tendes, cafeteries, jardins tropicals, monuments, restaurants, allotjament i transports responsables.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s