QUATRE MOLINS, L’ESPAI ENO-GASTRONÒMIC DEL CELLER RONADELLES, A CORNUDELLA DE MONTSANT

Quatre Molins és l’espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles i el formem un equip de persones apassionades per la cultura del vi, la cuina de qualitat, els productes de proximitat i la tradició de les generacions passades. És un espai per degustar maridatges dissenyats amb cura i àpats amb vins d’allò més singulars.

EQUIP

El nom vol ser un homenatge als 4 molins (Fariner, Vidrier, Paraire i Paperer) que es conserven a la localitat dels 72 molins documentats al llarg del riu Siurana durant el segle XIX.

Certament sorprèn que en un petit poble trobem un restaurant de cuina d’autor, internacional i de fusió que transmet sensacions de qualitat gastronòmica, amb la il·lusió d’un equip professional i resultats molt positius.

Inaugurat el 2016 i situat al centre de la població, és propietat d’en Jaume Giral i compta amb Jordi Servalls com a xef, que té una llarga trajectòria en els fogons. De Sant Fruitos de Bages es va formar a l’Escola d’hoteleria Joviat de Manresa i ha rodat molt passant per cuines de Dubai (One & Only Royal Mirage), Shanghai (T8) abans d’arribar a la nostra terra. Allí va aconseguir situar els restaurants entre els 50 millors del mon en diverses guies.

La directora de sala, que té una decoració minimalista amb estil vintage – rústic, amb cuina a la vista i només 5 taules per uns 20 comensals, és Àstrid Valero. El celler, que es pot visitar si es demana, amb unes 20 referències, està a cura de la sumiller, Eva Prim, que és l’enòloga de Ronadelles.

TAULA

Entre les especialitats de la carta podem destacar com a plats que no et deixen indiferent els peus de porc sense feina, 12,90; «menjar Blanc» de Cornudella amb pop confitat, 14,90; nous de vieira, carbassa, xocolata i vinagreta de passió, 15,90; cua de bou «Vins i Llegendes» en honor a Albert Servalls, 19,90; arròs invertit de llamàntol, 21,90; suquet de rap, 20,90; bacallà a baixa temperatura, 18,90; porcellet confitat amb galeta cruixent, 22,90; circ Cric cítric, 9,95; pa, oli i xocolata preu, 11,50; «avellanes” de Cornudella, 12,90. Entre setmana ofereix un menú per 25,00 euros. I té menús degustació a 49,50 i 59,90 euros. El preu mitjà d’una àpat ronda els 50 euros. El vi de la casa és el Cap de Ruc (diverses referències) preu inclòs al menú.

Un restaurant que per la seva cuina avantguardista, decoració, celler propi i servei (té carta de cafès i infusions i cal observar com és presenta el cafè) justifica la visita a Cornudella.

Carrer del Comte de Rius, 8. (43360) Cornudella de Montsant. Tel.: 977 821 004. Horari: De 13,00 a 15,15 i de 20,20 a 23,00 (horari nocturn divendres i dissabte). Tanca: Dilluns i dimarts. American Express, 4B, master Card i Visa. Aire condicionat. Menjadors per a particulars fins a 20 persones. Correu electrònic: quatremolins@ronadelles.com. Web: www.ronadelles.com/gastronomia/quatre-molins

 

Deja un comentario