REVISTA GASTRONOMIA I TURISME, NÚMERO 164 D’ESTIU

Ja tenim el número d’estiu de la revista “Gastronomia i Turisme”, és el 164, una publicació trimestral que aquest any compleix el seu 31 aniversari. En aquesta edició hi trobareu reportatges dels millors restaurants i hotels de Catalunya, com: Caelis by Romain Fornell, Totora, Tenorio, El Gran Cafè, tots ells de Barcelona; Les Moles, d’Ulldecona, Reineta i La Glorieta del Castell, de Reus, El Corral, de Riudecanyes, Can Bosch, Miramar, Gami, Casa Gallau, Puerto Madero i Al Lamborghini, de Cambrils, Casa Ramon-Marinés i Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita, Sanromà, de Castellvell del Camp, Parador de Tortosa, Casa Montero, de l’Ampolla, Bistrot de Mar, de Tarragona…

GT 164.png

El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, Arena Restaurant i O Xantar Mediterráneo de Salou, Art Restaurant, l’Enoteca, d’Escaldes Engordany; de l’Espluga de Francolí, Mas Rosich a la Nostra, d’Alcover, El Molí del Mallol, de Montblanc; l’Hostal del Carme, de Vilagrassa; Cèntric Hotel Atiram i Arthotel, d’Andorra la Vella; Peralada Wine Spa & Golf, l’Olivera i Castell de Peralada, de Peralada; El Port de la Cala, de Lloret de Mar, Sallés Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro.

A més de les seccions de notícies, llibres i vins. També podeu consultar-la per Internet: www.revistagastronomiaiturisme.com i www.gastronomiayturismo.es

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s