REVISTA GASTRONOMIA I TURISME, NÚMERO 164 D’ESTIU

Ja tenim el número d’estiu de la revista “Gastronomia i Turisme”, és el 164, una publicació trimestral que aquest any compleix el seu 31 aniversari. En aquesta edició hi trobareu reportatges dels millors restaurants i hotels de Catalunya, com: Caelis by Romain Fornell, Totora, Tenorio, El Gran Cafè, tots ells de Barcelona; Les Moles, d’Ulldecona, Reineta i La Glorieta del Castell, de Reus, El Corral, de Riudecanyes, Can Bosch, Miramar, Gami, Casa Gallau, Puerto Madero i Al Lamborghini, de Cambrils, Casa Ramon-Marinés i Miami Can Pons, de Sant Carles de la Ràpita, Sanromà, de Castellvell del Camp, Parador de Tortosa, Casa Montero, de l’Ampolla, Bistrot de Mar, de Tarragona…

GT 164.png

El Molí dels Avis, de l’Ametlla de Mar, Arena Restaurant i O Xantar Mediterráneo de Salou, Art Restaurant, l’Enoteca, d’Escaldes Engordany; de l’Espluga de Francolí, Mas Rosich a la Nostra, d’Alcover, El Molí del Mallol, de Montblanc; l’Hostal del Carme, de Vilagrassa; Cèntric Hotel Atiram i Arthotel, d’Andorra la Vella; Peralada Wine Spa & Golf, l’Olivera i Castell de Peralada, de Peralada; El Port de la Cala, de Lloret de Mar, Sallés Mas Tapiolas, de Santa Cristina d’Aro.

A més de les seccions de notícies, llibres i vins. També podeu consultar-la per Internet: www.revistagastronomiaiturisme.com i www.gastronomiayturismo.es

Deja un comentario