GASTROFÍSICA

El major expert en ciència multisensorial surt del seu laboratori per descobrir-nos els secrets millor guardats del menjar. Per què mengem un 35% més quan ho fem amb una altra persona i un 75% més quan som tres? Per què el 27% de begudes de sucs de tomàquet es consumeixen en els avions? Quins plans tenen els grans xefs i empreses alimentàries per transformar la nostra experiències gastronòmiques? I el més important, què podem aprendre d’aquestes revolucions per preparar plats memorables a casa?

Gastrofísica

Aquests són només alguns exemples dels ingredients d’aquest llibre, subtitulat “La nova ciència del menjar”, escrit pel professor d’Oxfort, Charles Spence, publicat per Paidós. Ens mostra com els nostres sentits es relacionen de formes extraordinàries i la importància de tots els elements més enllà del plat en el menjar: el pes dels coberts, el color de la vaixella, la música ambient i molt més.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s