NITS TEMÀTIQUES AL RESTAURANT DEL CLUB DE GOLF BONMONT, AMB SOPARS A L’AIRE LLIURE, ESPECTACLES TEMÀTICS, EN UN ENTORN INIGUALABLE

Les nits dels dijous durant tot aquest estiu i fins a finals d’agost, el restaurant del Camp de Golf Bonmont, a Mont-roig del Camp, organitza unes brillants festes temàtiques a la terrassa del restaurant.

PAISAJE DE BONMONT.JPG

Unes vistes úniques a tota l’extensió de 6.080m d’uns dels millors camps de Golf de tota Espanya, escenari on es presenten els sopars en unes taules rodones on l’elegància i el glamour hi fan honor. Un sopar a base de pica pica, parrillada de carns a la brasa i planxes amb gambes, tot fet al moment.

La redacció de “Gastronomia i Turisme” va estar a la festa del passat dijous 10 d’agost dedicada a la Moulin Rouge. El sopar va estar amenitzat per un espectacle inspirat en la pel·lícula de Moulin Rouge, els cancans, els balls i els trucs amb foc i armes, van ser part de l’ambientació.

Després de les dedicades als Beatles, la Polinèsia i Àfrica, les properes en celebrar-se seran Andalucia i Latinoamèrica.

FESTES DIJOUS copia.JPG

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s