LA GIGANTEA, EL RESTAURANT GASTRONÒMIC DE L’HOTEL MAS PASSAMANER, ALS AFORES DE LA SELVA DEL CAMP

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003 en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït al 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

TAULA

En aquest marc excepcional el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix Emilio Pérez. Incorpora una sala chill-out per a l’estiu. El celler, sota la supervisió del sommelier Gedion Debere, guarda més de 200 referències de vins, caves i “champagnes”. El vi de la casa és el Nona (DO Priorat), 22,00 euros.

La carta consta dels apartats del centre per compartir, entrants, peixos, carns i postres, a més de diversos menús, com el menú de temporada, 45,00 euros, Menú degustació, 60,00 i el Menú vega Sicilia amb “un parell d’ous”, que maridat amb Alión 2013 costa 90,00 euros i amb Vega Sicilia ünico 1989, 180 euros .

Entre les especialitats cal destacar el carpaccio de tonyina curada i fumada amb cremós d’alvocat i tàrtar de tomàquet kumato amanit amb oli d’olivada, 16,00; el nostre clàssic tàrtar de salmó marinat servit amb blinis i una maionesa d’anet fresc, 19,00; ou de corral cruixent amb trinxat de patata, col, botifarra negre i pop fregit amb crumble de pebre vermell, 16,00; arròs bomba del delta de l’Ebre, fet al moment, amb gambots i fons de crustacis, 29,00; peix fresc a la planxa amb verduretes saltades, s/m.; entrecot de vedella dels Pirineus servit com un “chuletón”, 24,00; steak tartar de vaca gallega a l’estil Mas Passamaner, 26,00; i a l’hora de les postres, “torrija” de fartó amb gelat d’orxata, 7,00; Nutella en courant fet aquí, servit amb gelat de vainilla, 8,00; xarrup cremós de mojito amb gelatina de cuba-libre, 7,00.

Camí de la Serra, 52 (43470). Tel.: 977 76 63 33. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. No tanca. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjador privat. Correu electrònic: restaurante@maspassamaner.com. Web. www.maspassamaner.com

Deja un comentario