REPOSTERÍA VEGANA

“Rebosteria Vegana” és un llibre molt llaminer, fet amb molt amor, per vegans i no vegans. Escrit per Cristina Martínez Gutiérrez i Lluís Cortés Frau, amb pròleg d’Arantza Múñoz i publicat per Oberón, ens aporta més de 80 receptes dolces, fàcils de preparar, i sense ingredients d’origen animal: Galetes, pastissos i gelats.

CC4379BE-DD97-43CE-B72A-21B7E8D13434.jpg

Un ampli i variat repertori en el qual no poden faltar grans clàssics de la rebosteria, com els gofres, els dònuts o els muffins. Resol preguntes com: És possible fer un bescuit sense ou? O un pastís de formatge sense formatge? Per descomptat que sí! Solament fan falta dues coses: Una cuina i ganes d’aprendre. Els autors del blog Delantal de Alces s’encarreguen d’ensenyar amb aquest llibre totes les seves tècniques, trucs i secrets perquè puguis fer realitat els somnis més dolços.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s