LA AMENAZA INVISIBLE Y LAS PUERTAS DE LÚA

LA AMENAZA INVISIBLE copiaDesprés de l’èxit del secret del Club Wanstein, el primer llibre basat en els “escape rooms” publicat fa uns mesos, Iván Tàpia torna amb dos nous llibres basats en aquest fenomen: L’amenaça invisible i per als nens, Les portes de Lúa. Dos llibres, de Lunwerg Editors, que conviden a desvetllar desafiaments, resoldre els enigmes i escapar. Dos “Escape Book” absolutament interactius, per resoldre de manera individual o en grup, amb límit de temps o no. Entrar és fàcil. El difícil és sortir. Aquests no són llibres a l’ús; són un joc en el qual tens una important missió que complir. I per aconseguir-ho, hauràs de posar a prova l’enginy i resoldre enigmes de tota classe que fan d’aquesta lectura una experiència additiva i incomparable. Els “escape rooms” són experiències en les quals els participants han de posar a prova la seva intel·ligència, habilitat, observació i creativitat per resoldre una missió.

En un “escape book” l’experiència es porta al paper: no s’explica com el protagonista resol una endevinalla. En un “escape book”, l’autèntic protagonista és el lector, que ha de donar resposta als reptes que se li proposen si vol saber per on continuar llegint, ja que els capítols del llibre estan desordenats. El protagonista no resol els problemes, sinó que juntament amb el lector haurà de resoldre les endevinalles i problemes si vol saber com acaba la història”, explica Ivan Tàpia, autor del llibre i director de Cocolisto, una empresa pionera en “Escape Rooms” a Espanya.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s